Szervezetfejlesztés

Társadalmi vállalkozásunk új profiljaként tanácsadással és szervezetfejlesztéssel, továbbá különféle pályázatok megírásával és azok menedzsmentjével szeretné a helyi vállalkozói kultúrát segíteni (pl. EFOP, GINOP 1/2/3/6/8-as prioritású pályázatok, uniós hitelek). Mivel a társadalmi vállalkozás célja elsősorban nem a profit, hanem a közösségépítés, a helyi szervezetek közti kapocsként kíván támogató szerepet is betölteni.

A szervezetfejlesztés és tanácsadás nem csupán egyetlen sémából kíván meríteni, hanem több, kipróbált és jól működő menedzsment alapjaiból és elveiből, hogy minden esetben egy egyedi, a vállalkozás arculatához és dolgozóihoz leginkább igazodó csomagot állíthasson össze. Központi cél minden esetben egy kooperatív elvű és kommunikáció központú stratégia kidolgozása, melynél már a tervezésnél is aktív résztvevői lehetnek mind az alkalmazottak, mind a vezetőség tagjai.

Szupervízorunk 20 éves tapasztalata révén nem specifikálódunk egy konkrét fejlesztési elvre sem (részletes leírásunk ld. a csatolt dokumentumok közt) így a térségben cégprofiltól független választhatnak minket. Célunk elsősorban nem a profitszerzés, hanem a megfelelő szakemberek megfizetéséhez szükséges igény és a fenntarthatóság.